Njoftime

Ketu ne kete faqe do te gjeni te gjitha njoftimet dhe informacionet me te fundit ne lidhje me ne.

Njoftim

NJOFTIM I nderuar Znj/Z Ne vijim te komunikimit tone ne sistem ju bejme me dije se ASAR ka perditesuar stafin e tij konkretisht : ne Departamentin e Farmacise ,Fakulteti I Shkencave Mjekesore eshte rekrutuar z. Petrit Kotorri me titull Prof.Asc si staf akademik efektiv, ndersa ne Departamentin e Stomatologjise, Fakulteti I Shkencave Mjekesore eshte rekrutuar […]

Rezultatet Paraprake të Aplikantëve në IAL ASAR Vlorë

Rezultatet paraprake te aplikanteve ne IAL ASAR Vlore. Ne Listen e Meposhteme jane te gjithe kandidatet Fitues.  Rezultatet Paraprake të Aplikantëve në IAL ASAR Vlorë Nr. IAL Fakultet Program Studimi ID MATURE M1 M2 Mesatare 1 A.S.A “REALD” VLORË Fakulteti i Shkencave Mjekesore Farmaci 163341300174 9.3 8.9 9.09 2 A.S.A “REALD” VLORË Fakulteti i Shkencave […]

Open Call for Second Edition 2015-2016

         QUANTITATIVE RESEARCH METHOD. A FOCUS ON: RESEARCH QUESTION, HYPOTHESIS DEVELOPMENT AND PATH MODEL Department of Management of ASAR is organizing the second edition of the Summer School on Research Methodology. PURPOSE OF THE COURSE: to provide participants knowledge and skills in the field of scientific research methodology. In particular, the second edition […]

Organisational Structure

DIRECTOR OF REALD SUMMER SCHOOL Prof. Mirko Perano (Ph.Ds)             Reald University of Vlorë – ASAR, University of Salerno Dr. Përparim Fakaj (Secretary)        Reald University of Vlorë – ASAR   SCIENTIFIC BOARD Prof. Mirko Perano – President Professor at Reald University of Vlorë – ASAR (Albania) and University of Salerno (Italy) Prof. Marco Pellicano […]

Kërkimi Shkencor

Vizioni Kërkimi shkencor në ASAR zë një vend qendror dhe është baza e mësimdhënies dhe e asaj çfarë bëjmë ne si staf universitar. Kërkimi shkencor bazohet në Revistat shkencore,Konferenca shkencore, shkolla verore ,Bibliotekën si dhe në njësinë e lëndëve metodologjike duke filluar nga niveli Bachelor. Puna kërkimore synon të jetë jo vetëm novatore, por dhe […]