Blog

Orari

EKONOMIK    I  (Menaxhim , Finance) Nr. Ora DITA E HENE E MARTE E  MERKURE E   ENJTE E  PREMTE 1 8.00-9.00 Makroekonomi Informatike 2 9.00-10.00 Makroekonomi Informatike Makroekonomi Informatike 3 10.00-11.00 Mat.e pergjithshme Informatike Mat.e pergjithshme Makroekonomi Informatike 4 11.00-12.00 Anglisht Mat.e pergjithshme Anglisht Mat.e pergjithshme 5 12.00-13.00 Anglisht Anglisht Mat.e pergjithshme 6 13.00-14.00 Makroekonomi Menaxhim   […]

Statuti i ASAR

STATUTI KREU 1 DISPOZITA TË PËRGJITHSHME Neni 1 Institucioni i Arsimit të Lartë Akademia e Studimeve të Aplikuara “REALD” është  institucion i arsimit të lartë, i krijuar në bazë të ligjit Nr 9741, datë 21.05.07, “Për Arsimin e Lartë në Republiken e Shqiperisë”, i ndryshuar me Ligjin Nr. 82 datë 14.02.2013, të Ministrisë së Arsimit dhe […]