post

Departamenti i Fizioterapisë

PLANI MESIMOR CIKLI I PARE BACHELOR FIZIOTERAPI
VITI I
Nr  KODI LENDA ECTS SIM
1   ANATOMI E NJERIUT, FIZIOLOGJI. HISTOLOGJI 17  
MODULET ANA 101 ANATOMI  9,5 I
HIS 102 HISTOLOGJI- EMBRIONOLOGJI  2,5 II
FIS 121 FIZIOLOGJI   5 I
2   SHKENCAT BIOLOGJIKE, MIKROBIOLOGJI 10,5  
MODULET BIO 102 BIOLOGJI  2 I
BIO 112 GJENETIKE  1 I
BIO 132 BIOKIMI MJEKSORE  3 II
BIO 142 BIOKIMI E APLIKUAR KLINIKE  1,5 II
BIO 152 MIKROBIOLOGJI  3 II
3   FIZIKE, STATISTIKE, INFORMATIKE 6  
MODULET FIZ 101 FIZIKE  1 I
FIZ 102 BIOFIZIKE  1 II
FIZ 121 BIOMEKANIKE  2 II
INF 102 INFORMATIKE  1 II
STA 102 STATISTIKE  1 II
4   SHKENCA HUMANE , GJUHE E HUAJ 14  
MODULET PSI 101 PSIKOLOGJI MJEKSORE  1,5 I
SOC 101 SOCIOLOGJI  1 I
ETI 101 ETIKE MJEKSORE  1 I
INF 102 SHENDET MJEDISOR  2 II
INF 101 SHENDET PUBLIK  2 I
ANG  131 ANGLISHT TERMINOLOGJI  4 I
LAT 101 TERMINOLOGJI LATINE  2,5 I
5   MJEKSI FIZIKE DHE REABILITUESE 6  
  KIN 102 KINEZIOLOGJI E PERGJITHSHME   2 II
 MFR 112 MJEKSI FIZIKE DHE REABILITUESE 1 II
  MFR 132 METODA REABILITUESE  3 II
6   PRAKTIKE MESIMORE PRC 102 6,5 II
60  
VITI II
1 KODI ANATOMI PATOLOGJIKE 3 SIM
MODULET ANA 201 ANATOMI PATOLOGJIKE  1,5 III
 FAM 221 FARMAKOLOGJI   1 III
SPE 123 KIRURGJI SPECIALE   0,5 III
2   SEMUNDJE TE BRENDSHME 3  
MODULET SM 201 SEMUNDJE TE BRENDSHME 1 III
RSM 202 REABILITIMI I SEMUNDJEVE TE BRENDSHME  2 III
3   METODAT E TEKNIKA TE REABILITIMIT SPECIAL 9  
MODULET  FIZ SP  211 REABILITIMI SPECIAL 3 III
FIZ INS 221 FIZIOTERAPI INSTRUMENTALE FIZ INS 221 2,5 III
FIZ KS 231 KINEZIOLOGJI SPECIALE  1 III
PAL 225 PATOLOGJITE E APARATIT LOKOMOTOR 2,5 III
4   MJEKSI REABILITUESE 4  
MODULET MRM 201 MJEKSI REABILITUESE MATERNOFETALE  1,5 III
MRF 212 MJEKSI REABILITUESE TE FEMIJET  2 III
OBS 202 OBSTETRIKE -GJINEKOLOGJI  0,5 IV
5   ORTOPEDI -TRAUMATOLOGJI 3,5  
MODULET ORT 202 ORTOPEDI -TRAUMATOLOGJI  2 IV
REU 212 REUMATOLOGJI  1 IV
NSH 232 NDHME E SHPEJTE  0,5 IV
6   TEKNIKA NEUROREABILITUESE 14,5  
MODULET NEU 251 SHKENCAT INF. DHE TEKNIKAT NEUROREABILITUESE  7,5 III
NEU 241 METODOLOGJI SPECIALE NEUROMOTORE  3 III
NEU 231 NEUROPSIQIATRI INFANTILE  1 III
NEU 202 METODOLOGJI DHE TEKNIKA TE REABILITIMIT MOTORIK  3 IV
7   PRAKTIKE KARAKTERIZUESE NE KABINET PRC 202 23 IV
60  
VITI III
1   PSIKIATRI  6 SIM
MODULE PSI 301 KLINIKA DHE REABILITIMI NE PSIK.DHE PSIK. INFANTILE   3 V
PSI 311 FIZIOLOGJIA, KLINIKA DHE REAB NEURO PSIKOLOGJIK  3 V
2   PATOLOGJITE BAZE 2  
  ONK 311 ONKOLOGJI  0,5 V
RAD 321 RADIOLOGJI  1 V
DER 302 DERMATOLOGJI  0,5 VI
3   METODA REHABILITUESE 12 V
  MRP 301 PEDIATRI DHE REHAB NE PEDIATRI   4 V
   MRCV  311 KLINIKA DHE REHAB NE C.V DHE RESPIRATORE 5 V
  MRM 312 METODOLOGJIA E PERGJITHSHME E REAB. ME TERAPI MANUALE  3 V
5   LENDE ME ZGJEDHJE 4  
  LEGJ  381 LEGJISLACION MJEKSOR  1 V
  KSC 371 PERGATITJE TEME KERKIM SHKENCOR  1 V
  GER 361 GERIATRI DHE KUJDES PALIATIV  2 V
6 PRC 302 PRAKTIKA PROFESIONALE  28 VI
7  FIZT 390 TEZE DIPLOME DIP  8 VI
60  

No Comments

Add your review