Blog

ASAR

Prezantimi i Universitetit Reald Përse duhet të zgjidhini ASAR-in(Akademia e Studimeve të Aplikuara “Reald”) Ne ofrojmë, të paktën, nëntë arsye të forta pse duhet të zgjidhni, nga ekselenca akademike e kërkimi shkencor e deri te jeta e gjallë studentore dhe infrastruktura moderne. Akademia e Studimeve të Aplikuara “Reald” është një nga universitetet më të mira […]