Blog

Hotel

Duke u mbështetur  në disa marrëveshje mes Universitetit Reald  dhe Hotel Partner të regjistruarit në edicionin e parë në Shkollën Verore Reald mund të përfitojnë nga disa lehtësime  si për prenotimin ashtu edhe për vaktet e drekës dhe darkës. Për prenotimin dy  hotelet më të njohura  në Vlorë  garantojnë një skonto prej 30%  mbi çmimin […]