Blog

Fjala e Presidentit

PRESIDENTI SERRIK MUSKAJ ASAR, PARTNER I ZHVILLIMIT DHE I TREGUT TË PUNËS Pak nga pak,ASAR po shkon drejt 5-vjeçarit të parë. Që nga themelimi në vitin 2010, ASAR nuk ka reshtur përpjekjet për reformimin, strukturimin dhe kompletimin brenda vetes, apo procese dhe iniciativa të cilat sigurojnë diplomimin me cilësi sa më të lartë të studentëve tanë. […]