Blog

Aktivitete

Sot ne ambientet e ASAR u zhvillua prezantimi i librit “Dërgomë shume jete” e autorit italian Paolo Di Paolo. Aktiviteti u zhvillua ne bashkepunim me Konsullaten e Pergjithshme Italiane ne Vlore, Institutin e Kultures italiane dhe Shtepine Botuese Dudaj, e pjesmarrje të Drejtoresh se Drejtorisë Arsimore Rajonal Vlore Znj. Albana Hodaj dhe dashamires te Librit nga […]