post

Aktivitete

jete.jpg

Sot ne ambientet e ASAR u zhvillua prezantimi i librit “Dërgomë shume jete” e autorit italian Paolo Di Paolo. Aktiviteti u zhvillua ne bashkepunim me Konsullaten e Pergjithshme Italiane ne Vlore, Institutin e Kultures italiane dhe Shtepine Botuese Dudaj, e pjesmarrje të Drejtoresh se Drejtorisë Arsimore Rajonal Vlore Znj. Albana Hodaj dhe dashamires te Librit nga te gjitha grupmoshat.

Me rastin e ketij aktiviteti u konkludua dhe marreveshja e bashkepunimit mes ASAR dhe Konsullates se Pergjithshme Italiane ne Vlore e nenshkruar nga presidenti Serrik Muskaj dhe konsulli Stefano Bergesi

Akademia e Studimeve te Aplikuara Reald ka nenshkruar nje marreveshje bashkepunimi me Konsullaten e Italise ne Vlore.  Konsulli i pergjithshem i Italise ne Vlore, Stefano Bergezio, theksoi ne fjalen e tij se kjo eshte vetem faza e pare e bashkepunimit mes Akademise se Studimeve te Aplikuara Reald si dhe Konsullates se Italise ne Vlore.

Marreveshja eshte cilesuar mjaft e rendesishme nga presidenti i Akademise se Studimeve te Aplikuara Reald, Seri Muskaj. Sipas kesaj marrveshje studentet e Reald do te jene pjese e diplomacies italiane, teksa konsullata do t’i kete dyert e hapura per ta, por po ashtu do te jete nje ure lidhese edhe me biznese te suskesshme Italiane, apo edhe bashkepunim italo-shqiptar.

[robo-gallery id=”1505″]

 

 

No Comments

Add your review